Odbojka: Titula u Apatinu tri kola pre kraja

Odbojka: Titula u Apatinu tri kola pre kraja

Odbojkašice Apatina su iskoristile prvu meč loptu u Vrbasu i tri kola pre kraja prvenstva sa osvojenih 32 boda osigurale tron na kom se nalaze od početka sezone.

ŽOK Vrbas-OK Apatin 1:3 (20.25,25:21,25:20,25:11).

U Vrbasu su se sastale prve dve ekipe na tabeli,a Apatinke su nakon ove utakmice ispunile cilj u ovoj sezoni i nakon poslednjeg poena u meču zasluženo su se radovale . Po svemu što su prikzale u ovoj sezoni odbojkašice Apatina ,kao jedina neporažena ekipa u ligi sa smo 4 izgubljena seta su zaslužile titulu najboljeg tima u Prvoj ligi Sever. Iza ovog uspeha stoji svakodnevni rad. Bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu,sve igračice i trener su svoje obaveze ispuni maksimalno. Do kraja prvenstva imaju da se odigraju još tri kola.
Apatinke u narednom kolu ponovo gostuju,ovaj put poslednje plasiranoj ekipi Sutjeske koja se bori za opstanak u ligi. Pobednički pehar i zlatne medalje za prvo mesto u sezoni 2018-2019 Apatinkama će biti uručene u predposlednjem kolu ,koje je na programu 23 marta, kad OK “Apatin” dočekuje”CVS” iz Sombora.